Лінія долі

На твоїй маленькій лагідній долоні
Швидко відшукаю я лінію долі,
По ній прочитаю я твій шлях життєвий,
Чи крутим він буде чи, може гладеньким.
 
Він на жаль ніколи гладким не буває,
Ось тому й людина в біду потрапляє,
Фізичні й душевні отримує рани,
Але час їх гоїть, вони заживають.
 
Доленько! Благаю я тебе уклінно
Ти пошли спокою й миру в Україну,
Кожному дай щастя й злагоди у домі,
Віри та надії, ще - добра й любові.
 
2018 р.