ГIМН «БЕЛГАРТ»

ГIМН «БЕЛГАРТ»
Як хочаш ты сам не хварэць,
Душою прастор абнiмаць,
Не дай свайму целу старэць,
Вадой пачынай гартаваць.
 
«Белгарт», «Белгарт»,
Здароўе, любоў i азарт.
«Белгарт»,» Белгарт»,
Заве нас, любiмы, на старт.
 
Палохаюць вас маразы,
А нам можа сцюжа спяваць.
Гатовы мы ўсе, як маржы,
Сто метраў што дзень праплываць.
 
«Белгарт», «Белгарт»,
Здароўе, любоў i азарт.
«Белгарт», «Белгарт»,
Руплiва спяшаем на старт.
 
Мiкстуру, шпiталi i боль,
З «Белгартам» ты можаш забыць.
«Белгарт» - да здароўя пароль,
З «Белгартам» мы любiм дружыць!!!