Привiтання Г. П. Цимбалюк

З днем народження вітаю
І бажаю від душі:
Добра, радості без краю,
Кохання, щастя у житті.
 
Здоров’я бажаю міцного,
Достатку на довгі роки,
Щоб діти, онуки любили,
Ходили до Вас залюбки.
 
Зустріньте радо у світлиці,
Розмову з ними поведіть.
Їм тепло необхідне бабусі,
Вони Вас згадають колись.
 
Нехай Вас Бог оберігає,
Дає надію у житті,
Ідіть шляхом своїм до краю,
Радійте, що не в самоті.
 
Колеги, рідні привітають,
Вам побажають від душі,
А роки хай не лякають,
Живіть і радуйтесь красі.
 
Хай краса земна чарує,
Надає натхнення Вам,
Душу, серце ще хвилює,
Щоби роки були без драм!
 
З повагою
Б.Б. Мохонько
16.12.2019 р.