Фотографії

Фотографії
В старому альбомі - дитинство,
Спогадів сонячний світ
Веселе, щасливе сімейство
Час залишив свій слід.
 
Там молоденька матуся
Пригортає до серця дитя,
Біля тину старенька бабуся,
Та батько у формі бійця.
 
В альбомі знайомі обличчя,
Погляд завжди молодий
Спинило кроки сторіччя,
Там прадід у полі...живий.
 
На фото чиясь таємниця,
Юнацьке кохання із мрій
В класі сидить чарівниця
Незабутній образ подій.
 
Пам′яті нитка червона
Минулий сюжет вишиває.
В кожній сім′ї, як ікони
Фотографії рідних тримають.