Christmas Tree

What is speech? No more than maths.
Is it scattered?
Is it thick?
There are slices of the truth
on the dogma dish; just pick!
What is life? To be unfree
after school in tender age,
a luetic Christmas tree
in a stuffy orphanage.
оригинальный текст:
Ёлочка
Что речь? Математика.
Реденько?
Плотненько?
На блюдце догматики
истины ломтики.
Что жизнь? В душной школочке
группа-продлёнка,
сифозная ёлочка
в доме ребёнка.