ну що синку допомогли тобі твої ляхи...

ну що синку допомогли тобі твої ляхи
вирядився як півень увесь в залізi пихатий
а я все здав москалям за московитами сила
буде у нас одна велика братська могила
 
буде чужий прапор і чужа мова
прийде до нас зi сходу страшний голод
будемо їсти дітей ось ціми руками
зато так i залишимось вірними жабраками
 
я тебе синку породив між степом і гаєм
я тебе і вб’ю моя хата з краю
не дам тобі зрадити чужу батьківщину
щє мені будеш дякувати недолугий сину
листопад 2019