Каб не захварэць.

Каб не захварэць.
Каб на марозе чырванаю не стала скура на твары,
І каб не захварэць, вазьміце сала, агуркоў і самагонкі банку…
Сяброў паклічце у хату, каб яны
Гулялі з вамі ад ранку і да ранку.
Віцебск-Веремеюк С.