Схилився місяць до води...

Схилився місяць до води...
Схилився місяць до води,
малює пальчиком доріжку.
Стоять обтрушені сади,
і сни крадуться тишком-нишком.
Пряде буття історій нить.
Зірок вгорі уже за сотню.
І час схолоджений тремтить,
йому ніяково й самотньо.