Бурштинове намисто

Бурштинове намисто
Мені любий дарував
З бурштину намисто
І , даруючи, бажав,
-Щоб кохання чистим,
Як прозорі намистИнки
Поміж нами бУло
Мого серденька частинки
Щоб ти завжди чула,
Як я зУстрічей чекаю,
Ти ж така гарненька,
Я тебе дуже кохаю,
Моя чарівнЕнька!
Скільки сонечок маленьких
Я в руці тримаю
-Дякую тобі, миленький,
Що тебе я знаю
Я в люстЕрко подивлЮся
-Гарна, наче пава,
Сюди-туди повернУся
-Воно ж золотАве
Підійду я до віконця
-ПодивІться, люди,
Скільки він мені дав сонця,
Мій кохАний, лЮбий!!!