Засумні пісні

Чому до мене уві сні
Приходять засумні пісні?
Не знайдеш спокою впітьмі
Містичної дрімоти.
 
Коли щодня ти не живеш,
А тільки сили віддаєш
І душу… Душу продаєш
Дияволу із пекла!
 
Я до нестями хочу в світ,
Де вічне літо, спів і цвіт,
Де у любові заповіт
Без вічної самоти
 
А він співає все одно
Щоночі у моє вікно,
І плачу я приречено,
Бо я одна – це певно.