ОсIння мить

Красою осені милуюсь,
Її у серці бережу.
Цією порою любуюсь,
Отак роки уже живу.
 
Ідуть зміни у природі,
Не зупинить їх ніщо.
Крокує осінь по дорозі,
Пішло за нею і тепло.
 
Виграють вже павутинки,
Дні холоднішими стають,
Птахи покинули домівки,
І,як літом,уже не снують.
 
Дощі частіше випадають,
Стає період нелегкий.
Останнє листя опадає,
І краєвид уже другий.
 
Чарує осінь ще красою,
Вогонь запалює в душі.
Пригощає своїми дарами,
Вона щедра в цій порі.
 
Не витрачайте часу марно,
Бо осінь швидко промайне,
Любуйтеся небом безхмарним,
Цю мить листопад надає.