Квіти

Їх люблять діти,
це приємні квіти,
а що ще можна з ними робити?,
звичайно комусь подарувати,
в думках всього найкращого побажати,
можна на подвір"ї з пташками пісні співати.
 
Осінь"ю на квіти капає дощик,
неначе як сльози ль"ються із людських очей,
багато пройшло казкових і чарівних ночей,
 
Плаче дівчинка,
ль"ються сльози по щоці,
зірки засіяють, буде весело вночі!.