До щастя та миру

Я там, де знамена закличні,
Де дії ті чемні величні
Так славлю людей міста,- гідних,
Плекають на нивах, що плідних
 
Та геть не байдужі до краю,
Радіють новому врожаю,
Добробут кладуть у скарбницю,
Щоб гарну спекти паляницю
 
Всім мешканцям,- не забагато,
Що ринуть до праці завзято,
Долають завжди перешкоди
І цим бережуть міста вроду
 
Де пам’ятки ті історичні,
Надбання культурні ліричні,
Співуча така солов’їна
Та мова, як вся Україна!
 
Народ, де зростає щоденно
У розквіті чуйнім натхненно,
Так вершачи злагоду з ладом,
Де є Вознесенщини вклади!
 
Бо край наш до справ не байдужий,-
Він – творчий та злетний, ще дужий!
З чарівністю сили та волі
З давен від козацької долі
 
Без зайвих гучних патетичних
Трибунних всіх виступів зичних
Так чітко та стрімко із виру
Крокує до щастя та миру!
04.10.2019р.