...ОСІНЬ...

Із циклу "ПОРИ РОКУ!?"
Урожай повсюдно зріє,
вітер вже холодний віє.
Літо бабине триває,
апогею досягає.
У Ефірі – павутинно,
хоча дихається зимно?
Та й дощить тепер частенько, –
все за розкладом у Неньки.
Осінь мислі навіває, –
Душі струни нятягає ...
 
Post factum: ... Як Життя є Пори року:
щосезонні та без строку!
Вони сутність відміряють,
свій хронометр теж звіряють
у Природи і Людини,
щоб не сталося руїни,
у діяльності – рутини,
а були – лише перлини ...!...
 
Писано 12 травня 2017 р. Оновлено 14 січня 2019 р.
Редаговано19 вересня 2019 р. м. Київ