Загадочность бытия

Загадочность бытия
Загадкавасць быцця.
 
Дні жыцця – як тэрыторыя,
на якой шляхі няведамы.
І само жыццё – гісторыя,
дзе шчасце,
змешанае з бедамі.
 
Дні – бываюць, як раманы.
Год – бывае, як расказік.
Перасказ жыцця –
падманы,
каб слухачоў уразіць.
 
Дні жыцця – як Край адкрыццяў,
сустракаецца ўсялякае.
Можаш нават ў ім згубіцца –
як малЫ дзіцятка.
 
Год – бывае,
быццам казка.
А хвіліна жУццю.
Нашымі Лёсамі – як цацкамі,
нехта ж “там” балуецца...
*+*
(Лёс - Судьба)
уначы, на Лоджыі, без кавы, але з цыгарэтаю