Година восьма. Дня кінець.

Година восьма. Дня кінець.
Година восьма. Дня кінець.
Для снів прийдешніх скоро свято.
В руці порожній гаманець
простити просить винувато,
бо хтось он каву добру п’є,
смакує тістечко в глазурі,
А он знайомі, із рантьє,
сміються й все у них в ажурі.
Он там сусід свою ізнов
нову вигулює автівку,
а он купує хтось любов
(доволі недешеву дівку).
Утім, гамане, вище ніс!
Гризоти відпусти на волю!
У нас є вражень цілий віз,
тож ми багатші всіх довкола.