А в полі, де на відстані руки...

А в полі, де на відстані руки...
А в полі, де на відстані руки
Гуртуються гаї на видноколі,
Де небо розрізають літаки,
Й тече ріка у срібному камзолі,
Де у птахів ще трохи є пісень,
І вистачає й досі різноцвіту,
За мною ходить золотавий день
І пропонує спогади про літо.