Слова шукаю...

Слова шукаю...
Слова шукаю мимоволі,
Для всіх твоїх нерозумінь,
Для всіх твоїх непотраплянь,
В пусту мішень чаклунки-долі.
 
Завжди невиліковне вчора,
Де все можливе ще було
Та вже спадає на чоло,
Покинутої мрії кара.
 
Де взяти кращих слів для тебе?
Де взяти ніжності, скажи?
Штовхнув у темні віражі,
Не стало в почуттях потреби.
 
Яких віршів мені шукати?
В твоїй душі, щоб проросли,
Мої думкИ, щоб донесли...
Чи може б краще їх не знати...