Хто бачив Крим... (на стихи "РІЗНОМАНІТНИЙ КРИМ", автор Титаренко Анастасия)

Хто бачив Крим, ніколи не забуде:
Чарівна моря Чорного блакить,
Усміхнені та працьовиті люди,
І крик мулли над селищем тремтить,
Веселий гомін діточок в Артеку,
Мурашники на пляжах -"дикунів",
Що смажаться не дивлячись на спеку,
Засмагой хизуватись восени;
Медові стиглі грона винограду,
Бурти важких смугастих кавунів,
Обіч доріг лани цвітуть лаванди
Овець отари сотнями голів...
Величний міст, зметнувшись над водою,
Навіки Крим з Росією з'єднав,
Ми добровільно визначили долю,
На референдум силоміць ніхто не гнав.
Але гостям кримчани завжди раді,
Почастуємо келихом вина
"Давай за мир і розуміння, брате!".
Що нас роз'єднують - не наша в тім вина.