Ті пісні

Ті пісні – тендітні, колискові –
відлунали, сповнивши ущерть
еклетічні, майже хибні, долі.
Виявилось – це іще не смерть.
 
Стомлена від наших забаганок
в конкурсі замріяних шпаків,
впала смерть недопалком на ґанок.
Все могло би бути навпаки.
 
Разом з тим пішли і жаль, і смуток –
вади навіженого життя,
Іноді звучить якийсь відлунок,
взагалі ж – зостались – ти і я…)