Кульбабки і курчатка

У росяних травах зелених
Сховалися жлвті кульбабки,
Що пахнуть і сонцем, і медом
Та світу всміхаються радо.
 
А поруч - маленькі курчатка,
Кругленькі пухнасті клубочки.
І важко уже розібрати
Де квіти, а де діти квочки.
 
2019 р.