Материнські руки

Запам'ятай цю прекрасну мить,
Ти збережи її для майбутнього себе
І коли руки впадуть в розпачі,
Згадай ти руки, що зберегли тебе.
 
Не забувай материнські руки,
Що обіймали в хвилини грози,
Що відганяли кошмари і страхи,
Коли качали тихенько в ночі.
 
Міцно до серця вони притискали,
І захищали тебе від усіх,
Всі твої сльози вони витирали.
Ти назавжди запам'ятай їх.