"Чому ти так рано пiшов?" (присвячується батьковi) (10.07.2019)

"Чому ти так рано пiшов?" (присвячується батьковi) (10.07.2019)
1.Чому ти так рано пiшов?
На небо,що бiле як шовк
Навiщо залишив ти нас?
 
Прощатися не захотiв
Високо як птах полетiв
Забути не зможу той час...
 
Пр:Чекаю я знову и звов
Що ти,до нас з мамою прийдеш
Хоча б на хвилину,у снi
 
Твою вiдчуваю любов
За плечи так мiцно обiймеш
Образи пробачеш менi...
 
2.Чому швидко гасне життя?
Невже днi i ночi - смiття?
Але я не вiрю у це
 
Заплющенi очi мої
А серце кипить вiд боїв
Твоє всеж я бачу лице...
 
Пр:-
 
3.Як тебе менi не вистачає
Я рiдний голос твiй не чую
I сльози знов я пью iз чаєм
I у думках щоки цiлую...
 
Чому ти так рано пiшов?
Туди,де ти Бога знайшов
Відтоді ти янголом став
 
Ти дивишся з неба на нас
Не бачу на жаль твоїх глаз
Сім'ї все життя ты вiддав
 
Пр:-