Нічого… Лиш ніч…

Нічого… Нічого… Лиш ніч…
І зорі, що падають… Плачеш?…
Ти тут? Де Ти є? Потойбіч?
І де Ти є справжня? Де значиш?
Є значення? Варто? Не варто?
Так просто… Ввійди у життя!
Живи! Поза межі! Пограти…
Пограти у сенс для буття!
Лиш ніч… І нічого… Нічого!
Цілунок бентежить, п’янить…
Окутані Всесвітом, Богом…
Буття вже згорнулось в цю мить.
Нічого… Лиш ніч… І нічого…
А тіло Твоє дає сяйво…
Я серця торкаюся твого…
Лиш дотик… Цілунок… Все зайве!
Так, зайві слова! Запитання?
Буття розквітає і барви
Змальовують наше кохання!
Нічого… Нічого… Лиш ніч…
Де ми нероздільні, єдині…
Було… Так було споконвіч,
І з нами так буде віднині!
Ми влиті в життя, ми з’єднались.
І з Богом тепер віч-на-віч…
Кохались! Так… Пристрасть! Кохались!
Нічого! Нічого! Лиш… Ніч…