ЖЫЦЦЁ ПРАЖЫЦЬ...

ЖЫЦЦЁ ПРАЖЫЦЬ...
Жыццё пражыць,
                  не мех пашыць!
І ў  кожнага -
                 свая завея...
Хай маладосць 
                цягнік імчыць,
Душа - ніколі
               не старэе!
( "Матуліна песня" Спявае кампазітар Ірына МАРЧАНКА. Верш мой.)