ЦВІТУТЬ КАШТАНИ

ЦВІТУТЬ КАШТАНИ
У місті знов каштани зацвіли.
Їх квіти, як свічки, палахкотіли:
На пишні крони лагідно лягли,
Націливши у синє небо стріли.
 
Я в захваті від ніжної краси!
Палає наш Донецьк каштанів сяйвом.
І ллється біле світло над усім.
Цвітуть каштани... І слова тут зайві!
 
23.05.12, 23.05.16
Донецьк