Мені весна подарувала

Мені весна подарувала
Великий пролісків букет,
Пісень пташиних теж немало,
Високий творчим крилам злет.
 
Я вдячна їй за те натхнення,
Яке джерельцем струменить,
У творчих пошуках щоденно
Моя душа.Прекрасну мить
 
Я відчувать не перестану
Та помічать красу весни,
Співатиму ж бо їй осанну.
Іскра таланту хай горить,
 
Хочеться вірить - запалає
Тією ватрою вона,
Що переповнює до краю
Любов"ю серденько сповна.
 
2017 р.