Подівуjсі, міj анучнік,

Подівуjсі, міj анучнік,
Шо за пунш!
 
Шося дэся екся взев мы j
Да j пырыкуснув ш.
Ібо есця sэ j кансервыj
В нас тут с пуд v.
 
Ну, да j пудvу тут удуvавш,
Пырывырнув
Цілу блешку, ху, j паштетку сь.
Хулі v в скунс.
 
А ны хочыш, друг сердешныj,
Вдруг за j грудь
Чы j за рэбра взетысь крэпко зь,
Бы j за пупк?
 
Ты v похаваіш ув бескыj
Навыть лукш,
Чым, го, сам шо замышеіш
С тістку в дуп.
 
Ну, j мы тута влыв с пув пуда,
Гых, голіj
Да j з гурком-с удолав грудку
Рыбок з гнільк.
 
С 14 відыj відав чы ты, гусь,
Ек колы колов гурэчкы з глебы гнусь.
Ну, да рыск – благое v дельцэ: осырусь,
Но заjім-заvру j ікру зя з бульб.
 
Да! Чтоб-коб яsе еечко сь,
То j, мо, вдув
Шэ і цыбахэj са j перцэм :
Змазка v нуvн.
 
В7 саветую нарэшты
Солі с пуд
Упыкті так нащот сэрця,
Коль ты шут.
 
...ну, а букфы ты зрозумив? S е Щук.
Бы и V то Фук
 
...от сыдю но j жду ж погоды
ТрохГать ф путь