Разве?(Ое-тадж)

Разве?(Ое-тадж)
Дар қалби шикаста оё ҳаст табассум ?
Дар дидаи пуроб..хаст ое меҳри гардун?
 
Дар осмони пурабр..камар чехра бипушад
Дар зери сардии ях хулбаи сабз ...наруяд
 
Дар мохи хазонрез ..лолаеро надидам
Дар тули зиндагони ..бакои умр ...надидам ..
 
Махфират Шукухи
13,59
15,05,2019