***

В школі казали,
Вчителі повчали,
Що вмісто "і"
Краще ставити "та ",
а не "і".
А мені у віршах
подобається писати "і"
І я буду на зло писати "і".
В моїх віршах милозвучно
звучить "і",
Що я поставлю тут "і"
І напишу тут "і",
А ще напишу й тут "і"
Та завершу свій вірш
літерою "і", "і", "і",
"І", "і", "і", "і", "і",
"І", "і", "і", "і", "і"...