Я б полетів

Я б полетів
 Я хотів би бути вітром
Й пестити твоє волосся.
Я хотів би бути світлом,
Що наповнює життям колосся,    Яке ти топчеш ногами
Проходячи біля мене
Я лину до тебе думками.
Відпусти благаю земле!!! Приспів:
Я б полетів до тебе наче птах
Я би змінив, все що було не так
Я би любив тебе понад усе
Я б так зробив та пізно мабуть вже.
 
Я хотів би бути водою,
щоб торкатися твого обличчя.
Я хотів би бути з тобою,
не на мить, а на сторіччя.
Я хотів би так померти,
щоб бачити твої очі
Щоб ніхто не зміг їх стерти з
памятi щоночі
Приспів: