ВЖЕ ТЕБЕ НЕ КОХАЮ.НІ! (присв.ДАЧ)

ВЖЕ ТЕБЕ НЕ КОХАЮ.НІ! (присв.ДАЧ)
Вже тебе не кохаю. Ні!
Лиш пливу тепер за течією.
Та ,буває,в солодкім сні
Називаєш мене своєю…
 
У садку вже бузок зацвів,
І весна без тебе минає…
Усе сталось ,як ти хотів-
Не кохаю тебе,не кохаю!
 
Я йшла радо у твій полон,
Та в карих очах було темно,
В теплі твоїх грілась долонь.
Виявляється все даремно…
 
Ти пробач за мої думкИ,
Ті, що душу і серце крають,
Я жадала,щоб в мене був ти…
Та тебе у мене немає…
 
Без любові лечу униз.
Відітнув ти надії крила.
У морях я тонула сліз…
В молитві тебе відпустила.
 
Так хотіла тобі написать
Та свої почуття донестИ.
Тебе боляче всюди шукать,
А ще тяжче шукать-не знайти.
 
Я тебе не люблю вже. Ні!
Хоч без тебе в вогні палаю,
І з` їдають думкИ сумні…
Не кохаю тебе ,не кохаю…
 
1.05.2019р.