Навiщо нам така країна?

Навiщо нам така країна,
в яkiй багато злих шляхiв.
Та замурована людина
не вiдчуває теплих днiв.
 
Подiї,що були у Травнi
колись на протязi рокiв.
Вони такi близькi та справжнi:
яскравi cпогади батькiв.
 
А ми захоплива малеча
це все руйнуємо на грiх.
Майбутнє-це велика втеча,
як попiл для вiдкритих нiг.
 
Так тяжко зрозумiти хвилi,
що к берегам несе рiка.
вони нажаль такi бурхливi,
багато кровi на руках.
 
Забита,мила Батькiвщина,
я народився,вирiс тут.
ЇЇ природа як перлина,
нажаль складний людський статут!!!(27.04.13)