Я мечту поселю...

Între pământ și cer,
postez un vis divin,
Singuratic acum,
în liniște de toamnă,
Rostindu-ți numele,
stop-cadru eu devin.
În lumea celui vis,
tu ești divina doamnă,
În lumea mea sunt rege,
aici,în vis...sunt sclav,
Independenți sa fim,
atâta ne-am deprins,
În viața schimbătoare,
a visului suav,
Nu mai conteză,
m-au alungat din Paradis.
 
Anton Barbu 19.04.2018