Несе Галя воду

Несе Галя воду
Несе Галя воду,коромисло гнется
А за ней Іванко,як барвінок в'ється.
Впала Галя в воду,коромисло в річці,
А Іванко любий не йде до водиці.
Галя кличе,кличе,а Іван до долу впав 
І просить сили щоб дійти до дому.
Не полюбив Іван Галю молодую,
Кинув її в річці потопать одную.
Та і Галя мабуть не коха Івана,
Він пішов,а вона з води спокійно стала,
дістала відерця і пішла додому.
Налякала Галя Івана дурного,
а він цілий місяць не виходив з дому.
Несе Галя воду,коромисло гнется
А за ней Іванко,як барвінок в'ється.
Впала Галя в воду,коромисло в річці,
А Іванко любий не йде до водиці.
Галя кличе,кличе,а Іван до долу впав 
І просить сили щоб дійти до дому.
Не полюбив Іван Галю молодую,
Кинув її в річці потопать одную.
Та і Галя мабуть не коха Івана, Він пішов,а вона з води спокійно стала, дістала відерця і пішла додому. Налякала Галя Івана дурного, а він цілий місяць не виходив з дому.