Пирĕн ĕмĕр кĕске. Ан хурлан...

Пирĕн ĕмĕр кĕске. Ан хурлан...
* * *
Пирĕн ĕмĕр кĕске. Ан хурлан.
Пирĕн пурнăç – хăрушă вăрман.
Çӳресессĕн унта Турăпа,
кушак пек ачаш пулĕ упа.
 
03.12.2018 13:50
Мускав