ДЕНЬ ВСЕСВIТНЬОГО ДОБРА(Благовіщення)

ДЕНЬ ВСЕСВIТНЬОГО ДОБРА(Благовіщення)
Свято Благовіщення настало,
і теплом наповнились серця.
Звістка до Марїї завітала
про святеє обрання творця!
Залетівши у звичайну хату
Гавриїл-архангел сповістив,
що Марія- пресвятая мати,
а Ісус - то є майбутній син!
 
Розлетілась новинА по світу,
залунав церковний передзвін!
В молитвАх затихли малі діти
і дорослі шлють усім уклін.
Хай живе у серцях свята віра,
душа сповнеться світлом добра,
у думкАх переможе довіра,
не зганьбляться учинки від зла!
 
З Благовіщення святом вітаю!
Хай Господь береже від образ.
Увійдіть в Божий Храм,я благаю-
це добром повернеться не раз.
За усе Цар Небесний віддячить,
щастя й радість у дім принесе,
усім грішним ,лукавим -пробачить,
і життя уладнається все!
 
Нехай Віра , Любов і Надія
завітають в ваш дім назавжди!
Нехай збудуться всі ваші мрії,
і ніколи не знайте біди!
З днем всесвітнім вітаю Добра!
Бажаю,радості,миру,натхнення.
Рідних посмішок,любові й тепла!
Усім Божого Благословення!!!
 
7.04.2019р.