Перлина України.(присв.рідному селищу)

Перлина України.(присв.рідному селищу)
Мій рідний край - перлина України,
Де трави граються краплинами в росі,
Де у безхмарне небо жайвір лине,
Де люди дружні , доброзичливі усі!
 
Мій рідний край - душа це України,
Зоря де сходить прямо в небокрай,
Бо не існує іншої країни,
Де б народився Березнегуватський край!
 
Мій рідний край - це серце України,
Де в срібних хвилях бавиться Висунь!
Де зеленіє жито по коліна...
Де сяє малахіт беріз-красунь!
 
Мій рідний край - це крила України,
Де пахне сонцем літо навкруги,
Де пишні вЕрби й співи солов`їні,
Де від ромашок сяють береги…
 
Мій рідний край - це квіти України,
Де шелест вітру в зелені дібров...
Де волошкове небо синє-синє...
Куди я хочу повернутись знов і знов!..
 
Мій рідний край - багатство України,
Де всі стежкИ мереживом сплелись,
Де чути спів чудовий, солов`їний,
Де пращури жили на нім колись!
 
Мій рідний край - майбутнє України,
Де Миколаївські родючіші степи,
Де бАтьківський поріг,моя родина!
Де Ти - Майбутнє. Пам`ятай лиш Ти!!!
 
31.03.2019р.