инсон (тадж)

Наям парвона гирди шамъ ....Наям гули зебо...
Хастам инсон....
Бо хама бурду .. костихо ...
 
Кабутар нестам...лек
Дорам бар само парвоз
Насими субх нестам
Лек дорам мехри бахор
..
Ман инсон
бо хама гаму додхо
 
Наям ман борон...
Вале аз дидаам гохе хаст
чакиданхо
Чун ки ман инсон ...
Бо хама бурду ...костихо
 
МАхфират Шукухи
13,33
17,03,2019