Велимир Хлебников. Вилнĕ чух лашасем сывлаççĕ...

Велимир Хлебников
 
Вилнĕ чух лашасем сывлаççĕ,
Вилнĕ чух курăксем типеççĕ,
Вилнĕ чух хĕвелсем сӳнеççĕ,
Вилнĕ чух çынсем юрлаççĕ.
 
22.11.2018 10:30
Сергиев Посад