ВОСЬМЕ БЕРЕЗНЯ

ВОСЬМЕ БЕРЕЗНЯ
Березень за вікнами крокує.
Він приніс сьогодні свято нам.
Вісімку упевнено малює
І дарує квіти всім жінкам.
Сонце посміхається з любов'ю
І бажає щастя з висоти,
Успіхів, натхнення і здоров'я,
І весняний настрій зберегти.
 
08.03.13