За благие дела....

Жінці лагідній та милій
При громадській чинній силі,
У «Світськім житті»,- надійній,
З добрим серцем, благодійній
Франк Ларисі Іванівні,- світ
З весняних пролісків привіт!
Дарим птиц весенних трели
И веселые капели,
Ручейков звучанье звонких
Хозяйке чудной «Амазонки»
И всех достоинств в жизни новой
Светлане Александровне Цветковой!
Мамі, бабусі, прабабусі
В невпинному життєвім русі,
Володарці «Кармену», депутату,
Що має справ хватку завзяту,-
Катерині Павлівні Наградській,-
Жінці порядній, порадниці статській -
Сплетіння веселкове ніжне
З фіалковим вінком підсніжним,
А Федорівні,- світ Оксані,-
Уквітчанність з бузку, тюльпанів!
Гирлянду солнечных мимоз,-
Земли всей пробуждений, грез
За доброту души, сердечный стук
Наталье Алексеевне Базюк,-
Прекрасной женщине, бабушке, маме,
Всегда, что с родоводом вместе, с нами!
У жіноче гарне свято
Весняне ясне крилате
Тетяні Миколаївні Туркоман,-
Редактору без оман,-
Променеве привітання,
З віт квітучих побажання!
Всем женщинам по судьбе всего, что здорово!
От Елены Михайловны Егоровой,-
Организатора праздников и ведущей,-
Дороги жизненной ароматной цветущей!
За чувств красоту, что сумели сберечь-
Весенний привет от участников встреч!