ОЙ, ДОСТАВ ВЖЕ ВСІХ СУСІДУ

ОЙ, ДОСТАВ ВЖЕ ВСІХ СУСІДУ
Що страшніше за неволю, та й за панікерство?
Тільки голос, наче друга, та його позерство...
Він кричить на кожнім кроку, наче пес скажений, —
"Ой пропало, — не дозріло, я ж у цьому геній... "
 
Скільки раз йому сусіди, — ти що випив хлопче?
Наче білочка у колі знову крутиш сонце...
Та не сонечко ту "білку" справді забавляє,
А стрибки йому по колу — радість доставляють...
 
Може досить вже орати прямо в саме вухо?
Краще йди скоріш у хату, та попий сивухи...
А то гомін твій великий затуливши сонце,
Прибавляє тільки шуму в хаті скрізь віконце...
 
Ой достав вже всіх сусіду, ти своїй фігнею,
Скористаються зелені потім той брехнею...
 
Nikvoron 28.02.2019