мовчання

Заблукала неба синь у ріці глибокій
 
Поселився у душі у моїй неспокій
 
Розбігаються думки на папері чистім
 
І ховаються слова під зів"ялим листям
 
Мовчання....
 
Так приходить прощання.
 
Що це було? Кохання?
 
Не знаю...
 
Шукаю,
 
я тобі виправдання
 
а знаходжу мовчання...
 
Мовчання....
 
Поміж нами назавжди вічна тінь розлуки
 
Але в спомини твої я прийду без стуку....
 
Що тоді промовиш ти , дивлячись в минуле?
 
Щось хотіли ми забуть...тільки не забули....
 
Мовчання...
 
І не треба прощання...
 
Чи було це коханням?
 
Не знаю.....
 
Шукаю я собі виправдання,
 
А знаходжу мовчання...
 
Мовчання...
 
Уплету свою біду білий цвіт калини
 
І без остраху піду по своїй стежині...
 
А чи стріну знов тебе-значення не має,
 
Є на світі той , один, що мене кохає.
 
Мовчання.
 
Стало нашим прощанням...
 
Чи минуло кохання-
 
Хто знає?
 
Шукаю
 
Нам обом виправдання
 
А знаходжу мовчання....
 
Мовчання.