Буває сенс...

СНОСИмо лі, когда ВІСІш, как Марс,
А хочеца чево-нібудь за й так.
І вот я тут залез в какой-т ікар
І мрою просто про воды стакан. (Етвызьськый Василий)
Буває сенс у скляночці води,
яку б хоч хтось подав тобі тоді,
коли настане неминучий час
відповісти відверто, без прикрас,
що залишаєш ти на світі цім,
чи є збудований тобою дім,
які плоди дає твій власній сад,
чи буде поруч хтось з численних чад....