Ми це проходили не раз...

ми це проходили не раз...
транзитом йшов російський газ,
в Росію - українське сало...
але цього було замало.
зібрали в Київі майдан
щоб скинуть Януковський клан,
відкрити шлях собі в Європу,
щоб увійту туди всім скопом.
але усе пішло не так,
бідняк як був, так є бідняк,
а олігрхи, що при владі,
становищу такому раді,
і їхні статки, навпаки
ростуть, як в полі будяки...