Стиль кірігамі(хайку,танка)

Стиль кірігамі(хайку,танка)
***
Серце з паперу
На тоненькій ниточці.
Все , як у житті...
 
***
Ріжуть ножиці
Чарівний візерунок-
Пускають промінь
Першого сонця весни
Рани серця з паперу...
 
***
Червоне серце
Тріпотить під вітрами-
Стиль кірігамі...
 
*кірігамі -японський вид мистецтва, вироби із складеного і різаного паперу