Кіт на підвіконні...

Кіт на підвіконні...
Квадратик почорнілого вікна,
Мандрує Марса вишенька червона.
У мене є горішки і луна,
Порожній двір і кіт на підвіконні.
Виблискують срібляники роси,
На дереві сидять ворони сонні.
Це справжнє царство миру і краси,
Та ще й муркоче кіт на підвіконні.
Хтось затишний собі шукає кут,
Хтось у грошви великої в полоні…
Пощо це все, коли у мене тут
Горішки є і кіт на підвіконні?