Цей день настояний на римі...

Цей день настояний на римі...
Цей день настояний на римі,
На ніжних дотиках краси,
Пливуть думки неопалимі
Та міста тішаться баси.
Деревам хочеться не снігу,
А трохи сонця і тепла,
І тихо туги тане крига,
І часу сиплеться зола.