Мене оточують великі й щирі люди

Мене оточують великі й щирі люди!
Навколо безліч є таких людей.
Та мої друзі, рідні і наставники повсюди
Несуть незгасні вогники нових ідей!
 
Є безлічі талантів, не розкрившись
Вони зникають у рутині днів.
За примхи долі, може, спохватившись,
Хтось віднайде їх з потаємних снів.
 
Я вірю, що у кожному натхнення
Вирує сильним імпульсом стремлінь -
Створити крихту щастя й одкровення
У світі, переповненому тлінь!